augustus 16, 2017

Zakelijk

Hands On Organizing adviseert kleine en grote bedrijven met vraagstukken op het gebied van efficient werken, burn out preventie en werkplekorganisatie.

In de huidige tijd wordt er door steeds meer bedrijven met minder personeel gewerkt. Er moet dus simpelweg effectiever gewerkt worden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Naast minder mankracht worden er vaak wel meer administratieve handelingen verlangd. Dit gegeven op zich legt al een onevenredige druk op medewerkers maar als je daar ook nog de steeds verder toenemende informatiestroom bij optelt met de daarbij behorende angst om informatie te missen wordt het stellen van prioriteiten en plannen van werkzaamheden steeds complexer.

Burn out is inmiddels beroepsziekte nummer één en is voor zowel de werkgever als de werknemer een bijzonder vervelende aangelegenheid.  Het geniet dan ook sterk de voorkeur adequaat te reageren als je het gevoel hebt dat een medewerker die kant opgaat. Door een probleemanalyse te maken en een aansluitend coaching traject kan in veel gevallen uitval worden voorkomen.

Om de verschillende uitdagingen op de hedendaagse werkvloer het hoofd te kunnen bieden heeft Hands On Organizing een afgestemd programma om te adviseren, trainen en coachen. Wij nemen uitgebreid de tijd om het bedrijf, de cultuur en de mensen te leren kennen. Klantvriendelijkheid en persoonlijk contact staan hierbij hoog in het vaandel. Discretie is uiteraard vanzelfsprekend.

Kijk snel naar de diverse mogelijkheden en neem vooral contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Of kom direct in contact door het onderstaande formulier in te vullen.