augustus 17, 2017

Referentie

Een aantal referenties van tevreden klanten

Claire 30 (Dirigent)

“Door drukte van studie, werk en kinderen was ons huis aan een grondige opruimbeurt toe, we wisten alleen niet goed hoe en waar te beginnen.

En daar was Mirjam!

Mirjam heeft ons laten zien hoe je op een gemakkelijke manier je huis kan (re)organiseren en kan opruimen. Ze heeft ons in meerdere ruimtes geholpen, het systeem dat ze gebruikt is makkelijk en heel doeltreffend. Ze laat je zelf goed nadenken of je iets nog nodig hebt of dat je het beter weg kan geven/weg kan doen.

Mirjam is een daadkrachtige vrouw, die je echt een zet in de goede richting geeft en is gezellig om mee te werken.

We hebben Mirjam nu al meerdere keren over de vloer gehad en zullen haar in de toekomst zeker nog een paar keer benaderen voor haar hulp!”

Jantine 46 (Zelfstandig ondernemer)

“Voor een rommelkont als ik kwam Mirjam op het juiste moment in mijn leven. Op het oog is het bij mij altijd redelijk netjes, alleen vaste plekken had ik nooit.

Door Mirjam ben ik gaan inzien dat een vol hoofd, snel geïrriteerd zijn, en een slechte concentratie  veel te maken heeft met hoe je huishouden in elkaar steekt. Door haar werkwijze, ruim je niet alleen je huis op maar ook je hoofd! Af en toe best confronterend, maar zo verhelderend. En…je doet het uiteindelijk zelf.

Mirjam is echt een begeleider die je  op het juiste pad zet. Mijn overtuiging is ook dat je alleen op deze wijze een gedragsverandering bij jezelf tot stand kunt  brengen.

Inmiddels werkt ze ook met mijn chaotische dochter van 15. Ook eerst kamer helemaal op orde brengen en hoe ga je nu eigenlijk goed een agenda beheren, plannen en hoe hou ik het op orde?  Dingen die je beter niet met je moeder, die nog volop in dit leerproces zit, samen kunt doen.

Mirjam, je hebt mij werkelijk nieuwe inzichten gegeven, en daarnaast ben je ook een super leuke persoonlijkheid!”

Sonja 41 (Beleidsadviseur)

Op een gegeven moment had ik het gevoel dat de e-mail mijn leven overnam. Een tijdverslindend monster dat me elk moment van de dag in zijn greep hield. Toen ik via via met Mirjam in contact kwam stond ik op het punt van een burn out. Ik sliep slecht, had een kort lontje en bij elke pieptoon van de mail voelde in een knoop in mijn maag.

Mirjam is letterlijk naast me gaan zitten om een nieuwe structuur op te zetten, heeft me geleerd hoe ik mijn grenzen kan stellen en bewaken en coachte mij in het effectiever versturen van mijn eigen mails. Het mooiste moment was toen we mijn inbox leeg hadden. Ik voelde mij letterlijk bevrijd! Ik heb nu meer tijd om me op mijn kerntaken te richten en merk dat het mijn prestaties enorm ten goed komt.

De weerstand die ik aanvankelijk voelde om mijn gewoontes te veranderen heeft Mirjam op vriendelijke maar vastberaden wijze doorbroken.