augustus 16, 2017

Over Hands on Organizing

We krijgen het steeds drukker en het leven wordt steeds ingewikkelder, mensen kunnen de technologie niet meer bijbenen en hebben massaal last van infobesitas. Daarnaast zijn we veeleisend, willen we veel spullen en veel doen. We leven in een consumptiemaatschappij en kopen dingen die we niet nodig hebben maar die mooier of hipper zijn dan wat we al hebben. Het gevaar van overdaad met afgeladen huizen, het verliezen van overzicht en een lege portomonnee liggen op de loer. Mensen kunnen hier psychisch last van krijgen. Een professional organizer helpt schoon schip maken.

Mirjam is opgeleid door Dr. Els Jacobs van De Huishoudcoach & De Kantoorcoach en Beeuwkje Jager van Efficienz. Zij hanteert dan ook dezelfde methode van werken.

“Deze kenmerkt zich door eenvoud en zo simpel mogelijke oplossingen. Je inspanningen moeten namelijk altijd in verhouding staan tot de opbrengsten. Alle vaardigheden, methodes en tips die we tijdens een werkafspraak met je delen zijn makkelijk over te dragen aan eventuele huisgenoten. De effectiviteit is uitgebreid getest en getoetst in de meest chaotische huishoudens die kampen met een gebrek aan tijd, ruimte, energie en worstelen met een teveel aan spullen, papieren en klussen. Maar ook de positiviteit die wij mee brengen is heel belangrijk. Samen richten we de focus op wat er echt werkt voor jou, zodat je direct profijt hebt van elke stap die je zet!”

De werkzaamheden zijn erop gericht blijvende veranderingen aan te brengen in gedragspatronen. Het coachen op een enthousiaste en mensgerichte manier zorgt ervoor dat mensen in beweging komen.

Samen zetten we stappen richting een opgeruimd leven waarin je weer grip, ruimte en overzicht krijgt. Dit zorgt voor rust in je hoofd en tijd voor de leuke dingen in het leven.