augustus 16, 2017

Organizing voor Business

Bedrijfsadvies

Wij adviseren kleine en grote bedrijven bij vraagstukken op het gebied van efficient werken, burn out preventie en werkplekorganisatie.

In de huidige tijd wordt er door steeds meer bedrijven met minder personeel gewerkt. Er moet dus simpelweg effectiever gewerkt worden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Naast minder mankracht worden er vaak wel meer administratieve handelingen verlangd. Dit gegeven op zich legt al een onevenredige druk op medewerkers.

De steeds verder toenemende informatiestroom met de bijbehorende angst om informatie te missen zorgt ervoor dat medewerkers steeds meer moeite hebben met het stellen van prioriteiten. Ook het plannen van werkzaamheden ervaart men als complex.

Burn out is inmiddels beroepsziekte nummer één en is voor zowel de werkgever als de werknemer een bijzonder vervelende aangelegenheid.

Het geniet dan ook sterk de voorkeur adequaat te reageren als je het gevoel hebt dat een medewerker die kant opgaat. Door een probleemanalyse te maken en een aansluitend coaching traject kan in veel gevallen uitval worden voorkomen.

Om de verschillende uitdagingen op de hedendaagse werkvloer het hoofd te kunnen bieden heeft Hands On Organizing een afgestemd programma om te adviseren, trainen en coachen. Wij nemen uitgebreid de tijd om het bedrijf, de cultuur en de mensen te leren kennen. Klantvriendelijkheid en persoonlijk contact staan hierbij hoog in het vaandel. Discretie is uiteraard vanzelfsprekend.

Wij benaderen de werkdruk die medewerkers ervaren net even anders waardoor de methodiek keer op keer succesvol blijkt.

Kijk snel naar de diverse mogelijkheden en neem vooral contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.