augustus 17, 2017

Over mij

 

 

 

Mijn naam is Mirjam Pels en ik woon samen met mijn gezin en hond in Heiloo. Op 18 juli 2017 ben ik mijn eigen onderneming gestart. Inmiddels heb ik mijn eerste Lustrum mogen vieren.

Mijn drijfveer is om mensen te enthousiasmeren en te inspireren om blijvende veranderingen aan te brengen in hun gedrag.

Mijn achtergrond

Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in (internationale) commerciële organisaties. Door deze achtergrond heb ik veel ervaring met organiseren, deadlines, effectief werken, snelle besluitvorming en stress. Ik weet hoe hoog de werkdruk in een bedrijf kan oplopen en dat burn-out door overbelasting een groeiend probleem is binnen bijna elke bedrijfstak.

Ook heb ik een passie voor communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Succes valt of staat met een heldere, eerlijke en open communicatie. Ik heb in mijn leven, zowel zakelijk als privé veel voorbeelden gezien waar leed voorkomen had kunnen worden door effectiever te communiceren. Daarom is het elke dag weer een plezier om mensen te trainen en coachen om écht en openhartig met elkaar in gesprek te gaan.

Mijn laatste interessegebied behelst ons mentale en fysieke welbevinden. De bewustwording hierover binnen onze huidige samenleving en de impact daarvan op onze gezondheid. Ik wil mensen in beweging brengen om hun kwaliteit van leven te verhogen. Omdat dit niet past onder Hands On Training & Coaching ben ik daarom bezig een aparte website op te zetten. Binnenkort meer hierover 🙂

Wat anderen over mij zeggen

Mensen omschrijven mij als enthousiast, open, empathisch en in staat om op prettige wijze te motiveren, inspireren en in beweging te brengen.

Om mijn eigen hoofd leeg te maken, kun je me op het strand vinden, met een fotocamera in mijn hand, als acteur in het theater, met een boek in mijn hand of lekker in de keuken.