augustus 17, 2017

Het gezicht achter

Mirjam Pels is de drijvende kracht en oprichter van Hands On Organizing.

Zij is enthousiast , open, empatisch en kan op prettige wijze mensen motiveren, inspireren en in beweging brengen. Als coach houdt ze mensen een spiegel voor en is in staat hen te confronteren en er op een natuurlijke manier voor te zorgen dat ze verantwoordelijkheid leren nemen en in actie komen.

Door haar achtergrond en werkervaring in (internationale) commerciële organisaties heeft zij ruime ervaring met organiseren, het halen van deadlines, efficient werken, snelle besluitvorming en stress. Ook het omgaan met en het aansluiten bij zeer diverse gesprekspartners is haar kracht. Ze weet als geen ander hoe hoog de werkdruk kan oplopen in een bedrijf en dat burn out door overbelasting een groeiend probleem is binnen bijna elke bedrijfstak.

Met de oprichting van “Hands On Organizing” zet zij deze ervaring in als Trainer & Coach om andere mensen te helpen.

Particulieren concrete hulp bieden op het gebied van opruimen, administreren, agenderen en plannen. En voor de zakelijke markt training, coaching en advies op de werkplek.

Mirjam heeft samen met haar partner een druk samengesteld gezin dat wisselt van 1 tot 5 kinderen in de leeftijd van vijf tot zeventien. Zij weet dus wat het is om een drukke baan te combineren met de zorg voor een gezin en huishouden. Daarnaast is het belangrijk om tijd vrij te maken voor hobby’s zoals toneelspelen, fotografie, koken en sociale activiteiten.

En juist dat laatste schiet er bij veel mensen bij in waardoor het leven bestaat uit een aaneenschakeling van verplichtingen en soms zelfs voelt als overleven. Een Organizer kan voor veel mensen uitkomst bieden.

Ik geef tips voor rust en ruimte in je hoofd zodat jij weer tijd hebt voor de leuke dingen in het leven