augustus 17, 2017

Een opgeruimd huis

Start met opruimen en creëer meer ruimte in je huis en hoofd! Als je het moeilijk vind om spullen los te laten dan leiden wij je door het proces heen. Denk bijvoorbeeld aan:

Keuken: In de loop van de jaren verzamel je heel wat keukenspullen. Maar wat gebruik je nu wel en wat ligt er in de weg? Is de indeling van je kasten logisch? Of misschien heb je wel kasten die zo vol staan dat alles eruit valt als de deur open gaat.

Kledingkast: Ruim die oude jeans op, bedenkelijke aankopen en niet flatteuze tops om ruimte te maken voor kleding waar je je niet alleen goed in voelt maar die je ook laat stralen.

Slaapkamer: Een plek die niets dan ontspanning zou moeten uitademen, je brengt er tenslotte heel wat uren door. Maar wellicht voel jij ook de ballast van een rommelige en te volle ruimte.  Maak van je slaapkamer ook echt de oase van rust die je zo hard nodig hebt.

Maar wellicht ligt jouw uitdaging wel in een andere ruimte zoals de badkamer, thuiskantoor, garage, woonkamer, voorraadkast, kelder, badkamer, kasten of de beruchte ” Alles waarvan je niet weet wat je ermee moet gaat naar” zolder.